تلگرام

عدم نمایش آنلاین بودن برای همه یا اشخاصی خاص

عدم نمایش آنلاین بودن برای همه یا اشخاصی خاص

حتما مشاهده کرده‌اید خرید ممبر تلگرام

که برخی کاربران به جای آنکه زیر نامشان Online یا برای مثال Last Seen At 14:00 باشد، همیشه و در همه حال پیغام last Seen Recently را نمایش می‌دهد. برای اینکه شما هم چنین پیامی در زیر نامتان نشان دهید به بخش Privacy و سپس به بخش Last Seen مراجعه کنید. در حالت پیش‌فرض حالت EveryBody تیک خورده است، اما می‌توانید آن را روی Contacts قرار دهید تا همه به‌جز مخاطبین شما پیام Last Seen را مشاهده کنند. با قرار دادن این بخش روی NoBody تبلیغات در تلگرام و خرید ممبر تلگرام و ارسال نوتیفیکیشن نیز می‌توانید تنظیمات تلگرام را طوری برنامه‌ریزی کنید که هیچ کس قادر به دیدن زمان آخرین آنلاین بودن شما نباشد.

پی بردن به اینکه آیا هک شده‌اید یا خیر

اگر حس می‌کنید شخص دومی در اکانت شما وجود دارد یا به هر دلیل نگران حضور شخصی غیر خودتان در تلگرام هستید، می‌توانید با مراجعه به بخش Active Seassons از این موضوع مطلع شوید. برای این کار ابتدا به Setting تلگرام بروید و با لمس گزینه‌ی Privacy به تنظیمات خصوصی اکانت وارد شوید. در این بخش با ورود به Active Seassons تمام دستگاه‌هایی که قادر به استفاده از اکانت شما هستند به نمایش گذاشته خواهد شد. دقت کنید که وجود بیش از یک مورد در این بخش، لزوما نشانه‌ی وجود شخص دومی در اکانت شما نیست و در بسیاری از مواقع، موارد موجود در این بخش به کامپیوترهایی که خود شما از آن‌ها برای لاگین شدن استفاده کرده‌اید اختصاص دارد. تاریخ آخرین استفاده، مدل گوشی و IP هر کدام از موارد موجود نیز در جلوی آن‌ها ثبت شده است که می‌توانید با بررسی آن‌ها، به وجود یا عدم وجود شخص دوم پی ببرید. در هر صورت اگر حس می‌کنید که موارد ثبت‌شده توسط شما نیست، یا هست اما دیگر به آن‌ها نیازی ندارید، می‌توانید با کلیک روی گزینه‌ی Terminate تمام اتصال‌های دیگر به‌جز گوشی فعلی خود را متوقف کنید.

تنظیم احراز هویت دومرحله‌ای

متأسفانه اگر شخص نزدیکی قصد ورود به اکانت شما داشته باشد، می‌تواند با استفاده از غفلت شما، کد ارسالی تلگرام را بردارد و در گوشی خود وارد کند. برای آنکه به‌طور کامل جلوی چنین رویدادهایی را بگیرید، کافی است ورود دومرحله‌ای را برای اکانت خود فعال کنید. با این امکان رمز ورودی برای اکانت مشخص می‌کنید که بعد از زدن کد ارسالی تلگرام از شما درخواست خواهد شد. به این ترتیب حتی اگر شخصی به کد ارسالی تلگرام شما دسترسی پیدا کند، باز هم به مانع سخت‌تری با عنوان رمز عبور مواجه و تقریبا دسترسی او به اکانت غیرممکن خواهد شد. برای این کار به تنظیمات تلگرام وارد شوید و به بخش Privacy بروید. گزینه‌ی Two Step Verifaction را لمس کنید تا به مرحله‌ی تعیین رمز عبور وارد شوید. رمز مورد نظر خود را وارد کنید. بعد از دومین باری که رمز خود را برای تأیید وارد می‌کنید، از شما درخواست Password Hint یا راهنمای یادآوری رمز خواهد شد که در صورت تمایل می‌توانید آن را وارد کنید و در غیر این صورت، بدون واردکردن حرف یا کلمه‌ای در آن، به مرحله‌ی بعد بروید. مرحله‌ی بعد باید یک ایمیل معتبر وارد کنید تا در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کردید، از این ایمیل برای بازیابی آن استفاده کنید. با وجود آنکه در این مرحله نیز می‌توانید با لمس گزینه‌ی Skip از واردکردن ایمیل بی‌نیاز شوید، قویا پیشنهاد می‌کنیم که یک ایمیل معتبر و البته خصوصی در این بخش وارد کنید یا حداقل رمزی برای اکانت خود انتخاب کنید که احتمال فراموش کردن آن نزدیک به صفر باشد. با انجام این کار، مرحله‌ی تعیین رمز عبور و فعال‌سازی ورود دومرحله‌ای به اتمام خواهد رسید.

منبع: http://www.zoomit.ir


برچسب ها : ارسال نوتیفیکیشن , خرید ممبر تلگرام , خرید ممبر واقعی , مقاله تلگرام , مقالات تلگرام , افزایش ممبر تلگرام ,
+ نوشته شده در دوشنبه 28 فروردين 1396ساعت 11:48 توسط keeper | | تعداد بازدید : 62

buy telegram members

buy telegram members

buy telegram members

why we need telegram members. for all businesses in telegram we can improw it and make our business bigger

membersell can give you telegram post view and telegram channel members

we can do telegram channel vote also

buy telegram real members can improw your business too much and give you more money

.if you have a telegram channel in any subjects we can advertising in telegram for your business

in this moment telegram converted to a social media marketing app

and now too many of businesses do advertising in telegram

+ نوشته شده در دوشنبه 29 خرداد 1396ساعت 16:45 توسط keeper | | تعداد بازدید : 7

خرید ممبر واقعی

خرید ممبر واقعی

تلگرام دارای یک مرورگر داخلی است که پنل نوتیفیکیشن به کمک آن می‌توانید بدون خارج شدن از محیط تلگرام، لینک‌های دریافتی را اجرا کنید. این ویژگی به‌طور پیش‌فرض در تلگرام فعال است؛ اما در هر صورت می‌توانید برای فعال یا غیرفعال‌ کردن آن به این ترتیب عمل کنید. کافی است به تنظیمات خرید ممبر واقعی تلگرام مراجعه کنید، سپس گزینه‌ی In-App Browser را پیدا کنید و آن را Onn یا Off کنید.


Block و Unblock کردن افراد

در صورتی که مزاحم یا پیام های ناخواسته‌ای در تلگرام دارید، تبلیغات نوتیفیکیشن می‌توانید با بلاک کردن اکانت مورد نظر، دیگر شاهد پیامی از جانب آن شخص نباشید. برای این امر کافی است با لمس نام او در بالای محیط گفتگو، وارد پروفایل وی شوید و از بخش سه‌نقطه گزینه‌ی Block را انتخاب کنید. برای Unblok کردن نیز کافی است مجدد به همین بخش مراجعه و این بار گزینه‌ی Unblock را انتخاب کنید.خرید ممبر واقعی


آیا توسط کسی Block شده‌اید؟

برای آن‌که متوجه شوید توسط دیگران بلاک شده‌اید یا خیر، کافی است به پروفایل یا صفحه‌ی چت با او بروید. اگر تاریخ آخرین بازدید آن شخص به‌صورت Last Seen A Long Time Ago بود تبلیغات در تلگرام و عکس پروفایلی نیز از او قابل مشاهده نبود، آن شخص شما را بلاک کرده است.


Report کردن افراد، گروه ها یا کانال های مزاحم

اگر یک فرد ناشناس به شما پیام‌های مزاحمت‌آمیز می‌دهد یا اگر به گروه ادد اجباری یا کانالی برخوردید که دارای موضوع و فعالیتی مشکل‌دار بودند، می‌توانید به‌جای بلاک کردن، آن‌ها را ریپورت کنید که تلگرام در صورت لزوم به‌طور کامل آن اکانت یا کانال را حذف کند تا آسیب آن به کاربران دیگر نیز نرسد. برای این امر کافی است بعد از مراجعه به پروفایل چت، گروه یا کانال، از منوی سه‌نقطه، گزینه Report را انتخاب کنید.تبلیغات کلیکی تلگرام


آیا Report شده‌اید؟ اطلاع از زمان رفع ریپورت

اگر اکانت شخصی شما بنا به هر دلیل ریپورت شود محدودیت‌هایی برای شما تعیین خواهد شد. برای مثال شما نمی‌توانید به افرادی که شما را در لیست Contact‌-های خود ندارند پیام پنل ارسال نوتیفیکیشن ارسال کنید. اگر بنا به هر دلیلی حس می‌کنید که اکانت شما ریپورت و محدود شده است می‌توانید توسط ربات رسمی تلگرام از این موضوع آگاه شوید. برای این امر کافی است به ربات spambot@ پیام ارسال کنید. این ربات در عرض چند ثانیه به شما خواهد گفت که آیا ریپورت شده‌اید یا خیر.

اگر جواب این ربات مثبت باشد، زمان رفع شدن ریپورت اکانتتان به شما اطلاع داده خواهد شد. اگر بار اول باشد که ریپورت شده‌اید، معمولا تا ۴۸ ساعت این مشکل برطرف می‌شود. در صورت تکرار این موضوع، زمان محدودیت به‌صورت پله‌ای افزایش خواهد یافت. لازم به ذکر است که این ربات خرید ممبر گروه ا زبان فارسی با شما سخن خواهد گفت و در صورتی که ریپورت دائم شده باشید، شما را برای رفع ریپورت راهنمایی خواهد کرد.

منبع http://www.zoomit.ir/2016/10/5/136890/everything-about-telegram/

+ نوشته شده در پنجشنبه 18 خرداد 1396ساعت 13:12 توسط keeper | | تعداد بازدید : 6